05/29/12

Η Ελλάδα, που είναι υπεύθυνη για το 0,4% της παγκόσμιας οικονομίας, αποτελεί μια απειλή στη διεθνή ευημερία καθώς οι επενδυτές εκτιμούν όλο και περισσότερο ότι οι ημέρες της Ελλάδας στο ευρώ είναι μετρημένες, επισημαίνει το Bloomberg.

Θάνος Τζήμερος
Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου για το διεθνή διασυρμό της χώρας, την οικονομική ζημία του Δημοσίου και την συνεπακόλουθη αναλογική επιβάρυνση του έλληνα φορολογούμενου, κατέθεσε χθες...

Στο πλαίσιο των επαφών με την πρωτοβουλία  της  ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για πολιτική εκλογική συμπόρευση με άλλες οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς, θετικές ήταν οι επαφές με την Κομμουνιστική Οργάνωση ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ καθώς διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πολιτική βάση για την κοινή εκλογική παρέμβαση...

ο Ευτύχης ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ* στο Δρόμο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Η ελπίδα για έξοδο από την κρίση, το πρόγραμμα και η διαλεκτική στρατηγικής και τακτικής
Το «αόρατο χέρι της Αγοράς», οδηγημένο από τα δόγματα του «νεοφιλελευθερισμού», προκάλεσε τη σημερινή παγκόσμια κρίση. Η Ελλάδα ήταν ένας από τους «αδύναμους κρίκους».

Το εκτενές απόσπασμα που δημοσιεύουμε, προέρχεται από άρθρο της Catherine Gerst, που φιλοξενήθηκε στη γαλλική «Λε Μοντ» (25/5). Οι εκτιμήσεις και απόψεις που περιέχει αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, καθώς η συγκεκριμένη αναλύτρια υπήρξε στέλεχος της Moody’s στη Γαλλία και σήμερα εργάζεται στη διεθνή εταιρία συμβούλων Citigate Dewe Rogerson.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.