05/30/12

Αυστηρές προειδοποιήσεις απηύθυνε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς τη Λευκωσία με αφορμή τη δημοσιοποίηση των συστάσεων για την εφαρμογή του εθνικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων και του προγράμματος σταθερότητας...

Στο προσχέδιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ για την Οικονομία αναφέρει πως θα προχωρήσει σε κατάργηση όλων των χαρατσιών για τα χαμηλά και μικρομεσαία εισοδήματα.

Ξαφνικά μας λένε ότι «ξεφούσκωσε» το αντιμνημονιακό μέτωπο στην Ελλάδα! Αυτό αναφέρουν οι δημοσκοπήσεις του Mega Channel. Σύμφωνα με όσα ακούσαμε στην εκπομπή του αγαπητού κ. Πρετεντέρη, έπαψαν να μας απασχολούν...

ΚΛΙΚ στην εικόνα για μεγέθυνση
Διατήρηση του εκλογικού προβαδίσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ, που η ίδια έδινε και σε προηγούμενη "εκτίμηση εκλογικής επιρροής", δείχνει έρευνα της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται στο αυριανό τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα".

Με δημόσια τοποθέτηση τους 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνουν την απόφαση τους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Με την Ανοιχτή Επιστολή για τη Συγκρότηση της Δημοκρατικής Αριστερής Παράταξης και την προοπτική της Αριστερής Διακυβέρνησης...

ο Γιάννης ΑΝΤΥΠΑΣ στο aixmi.gr
Το σκέφτηκα καλύτερα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι και το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου δείχνει ότι ο λαός είναι σοφός. Έδωσε εντολή συνεργασίας, δεν έδωσε σε κανέναν την αυτοδυναμία, ούτε καν εύκολες συμμαχίες δε φωτογράφησε.

Σε 20% μόλις, τοποθετεί την πιθανότητα εξόδου από το ευρώ η Credit Suisse στη διάρκεια του 2012 και εκτιμά ότι, σε αυτό το σενάριο, το ελληνικό ΑΕΠ θα μειωνόταν 10%, ενώ ο πληθωρισμός θα αυξανόταν κατά 30%.

Μια ομάδα αποτελούμενη από 50 κορυφαίους οικονομολόγους, πρώην πρωθυπουργούς και ευρωβουλευτές απευθύνει έκκληση στη δημοσιότητα και τον πολιτικό κόσμο να μην αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει.

Τα ευρώ με σειριακό αριθμό που αρχίζει από "Υ", αυτά που έχουν δηλαδή τυπωθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος να αντικαταστήσουν αυτομάτως, σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τα ευρώ...

«Ελλάδα και δανειστές βρίσκονται σε Ψυχρό Πόλεμο», υποστηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας στο γερμανικό περιοδικό Stern και προσθέτει πως «αν πατήσει ένας το κόκκινο κουμπί, δεν θα υπάρξει νικητής, μόνο ηττημένοι».

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.