06/03/12

Ο Γιάννης Δραγασάκης προαλείφεται για τη θέση του υπουργού Οικονομικών και θα είναι από τους ελάχιστους ίσως που θα έχουν προηγούμενη κυβερνητική θητεία έστω και σύντομη καθώς έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολώτα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».
- Στο τέλος του μνημονιακού δρόμου βρίσκεται και η διάλυση του ευρώ.
- Ο έλεγχος των τραπεζών πρέπει να είναι δημόσιος, γιατί ζουν με δημόσιο χρήμα
- Το πρόβλημα είναι η ύφεση, η φοροδιαφυγή και η συστηματική φοροαπαλλαγή εχόντων και κατεχόντων.

Τρόπους θωράκισης της ευρωπαϊκής οικονομίας από την κατάρρευση των τραπεζών προσπαθούν να αποφύγουν ΕΚΤ και ΔΝΤ. Διαβάστε τι προτείνουν προκειμένου να διασφαλιστούν οι καταθέσεις απλών πολιτών και ποιο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης

ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ στο FoxBlog
Είναι γενοκτονία αυτό που συμβαίνει επί των ημερών του Μνημονίου στην πατρίδα μας. Οι καταγγελίες ότι χιλιάδες καρκινοπαθείς δεν έχουν τη δυνατότητα πλέον να αγοράσουν ή να πάρουν από τα ασφαλιστικά ταμεία τα φάρμακά τους...

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Wall Street Journal, επαναφέρει στο προσκήνιο, με παραστατικούς πίνακες, τις πραγματικές διαστάσεις της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει την Ευρωζώνη.

Ο κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι πλέον ορατός, μετά και το ιδιότυπο «εμπάργκο», που μεγάλοι ασφαλιστικοί οίκοι πρώτων υλών επιβάλλουν στην Ελλάδα.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.