06/04/12

Σε συναγερμό θέτει η κινεζική κυβέρνηση βασικές οικονομικές υπηρεσίες της χώρας,  συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Τράπεζας, ζητώντας την εκπόνηση σχεδίων για την αντιμετώπιση οικονομικών κινδύνων...

Την εκτίμησή του ότι η ελληνική κοινήγνώμη θα φοβηθεί την προοπτική εξόδου από την Ευρωζώνη και ψηφίσει υπέρ μιας κυβέρνησης που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο έκανε ο Τζορζ Σόρος.

Το “καυτό ερώτημα” που όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες τίθεται δεν είναι η παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.Είναι αν θα υπάρχει σε λίγο Ευρωζώνη!
Και αυτό το σενάριο στην Ελλάδα δεν έχει απασχολήσει κανένα, επισημαίνει σε άρθρο του το έγκυρο OnAlert.gr

Μας απειλούν με κοινωνική κόλαση και καταστροφή, εάν δεν ψηφίσουμε «σωστά», αλλά ο μηχανισμός της καταστροφής έχει ήδη ενεργοποιηθεί και η γενικευμένη εξαθλίωση προχωρά σαν αποτέλεσμα ακριβώς της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ...

Οι επικεφαλής τεσσάρων ευρωπαϊκών θεσμών προετοιμάζουν τις μέρες αυτές "συνολικό σχέδιο", με άξονά του την έξοδο της ευρωζώνης από τι διετή κρίση, έγραψε την Κυριακή η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag και αναδημοσιεύει σήμερα το Πρώτο ΘΕΜΑ online.

Με παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απειλεί την Ελλάδα η γερμανίδα καγκελάριος, νγκελα Μέρκελ, διαμηνύοντας, σύμφωνα με το NewsBomb, προς τα ελληνικά κόμματα ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή χαλάρωση των όρων του Μνημονίου.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.