06/07/12

Μετά την απήχηση που είχε το καταγγελτικό ποίημα του νομπελίστα Γκίντερ Γκρας "Η ντροπή της Ευρώπης" για την Ελλάδα επτά ακόμα Γερμανοί ποιητές απέτισαν τον δικό τους φόρο τιμής στη χώρα μας.

Η πρώτη κουβέντα που μας πέρασε από το μυαλό όταν πληροφορηθήκαμε την ακόλουθη είδηση, είναι «άλλος για μαύρισμα»! Και φυσικά δεν μιλάμε για… σολάριουμ, αλλά για την κάλπη που θα υποφέρει από τον όγκο των… τενεκέδων που διεκδικούν τη ψήφο μας.

ο Περικλής ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ στην ΕΠΟΧΗ
Οι φονταμενταλιστές «δημοσιογράφοι» των κυρίαρχων ΜΜΕ ανακάλυψαν ένα νέο προφήτη. Την αγία Ευρωπαϊκή Οικογένεια. Όποιος τολμήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να ψελλίσει έστω και μια κουβέντα που να μην είναι προσευχή στην ΕΕ, τότε καταδικάζεται στο πυρ το εξώτερον.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Der Spiegel, που κυκλοφορεί παραχώρησε ο συγγραφέας Νίκος Δήμου. Ο συγγραφέας απαντώντας σε ερωτήσεις των γερμανών δημοσιογράφος αναλύει την ελληνική ψυχοσύνθεση με επιχειρήματα από την αρχαία αλλά και την πρόσφατη ελληνική ιστορία.

Η ψαλίδα μεταξύ της ευρωζώνης και άλλων χωρών της ΕΕ θα ανοίξει περισσότερο τα επόμενα χρόνια, υποστηρίζει σε συνέντευξή της η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, υπερασπιζόμενη τις επιλογές της για την σταθερότητα και ανάπτυξη 

Τρόμος για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και τη συνακόλουθη οικονομική της ανάπτυξη. Η κρίση χρέους στην ευρωζώνη ήταν ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της ετήσιας συνεδρίασης της Λέσχης Bilderberg.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.