06/12/12

ο Κώστας ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ* στο aixmi.gr
Οι πρόσφατες δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για την Ελλάδα και τον Νίγηρα έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί προφανώς είναι μια από τις σπάνιες εκρήξεις ειλικρίνειας μιας επαγγελματίας πολιτικού.

Αν προκύψει μια κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, δεν θα έχουμε ούτε μία μέρα ειρήνη στην Αθήνα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ «που δημιουργούσε επεισόδια, όταν είχε 3%, δεν θα επιτρέψει ειρήνη τώρα...

«Η διαγραφή ενός σημαντικού μέρους του δημοσίου χρέους είναι αναγκαία, καθώς το χρέος δεν μπορεί να πληρωθεί», επισημαίνει σε συνέντευξή του στο in.gr ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.

Την υπαγωγή των μεγάλων τραπεζών σε μια τραπεζική ένωση υπό τον έλεγχο κοινής εποπτική αρχής, που θα αρχίσει να λειτουργεί έως το επόμενο έτος, ζητεί ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Εντείνεται το κλίμα ανησυχίας για την έκβαση των εκλογών την Κυριακή. Κυρίως Γερμανοί ζητούν κυβέρνηση "λογικής". Παρέμβαση Ρουμπινί για ολική διάλυση της ευρωζώνης, αν βγει η Ελλάδα από την "πρίζα" της χρηματοδότησης.

 Ο Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB, σε άρθρο του στο έγκυρο και έγκριτο Real.gr αναφέρεται σε διαπιστώσεις,  δεδομένα και αναλύσεις του για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. 

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.