07/04/12

Εδώ και δύο δεκαετίες παρατηρείται μια συντονισμένη προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πληθυσμιακές συνθέσεις των κρατών, και μάλιστα των απόλυτα εθνικά ομοιογενών κρατών. όπως είναι η Ελλάδα, αλλά πλέον και η Σερβία.

Την ανάγκη δημιουργίας ενός σταθερού οικονομικού και φορολογικού περιβάλλοντος στη χώρα μας, προκειμένου να προσελκύσει επενδύσεις, τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος.

Νέο χτύπημα από τη Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, που ξεκαθαρίζει ότι η επικείμενη επίσκεψη της τρόικας θα είναι μόνο αναγνωριστική, προσθέτοντας ότι η ίδια δεν έχει «ουδεμία διάθεση» να αναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο.

Με άγριες διαθέσεις και αμετακίνητη όσον αφορά την καταστροφική πολιτική της επανέρχεται αύριο η τρόικα, που με επιστολή της στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ζητεί περαιτέρω μείωση των μισθών τουλάχιστον 15%!..

Τον δρόμο για τη Βουλή πήραν τρεις μηνυτήριες αναφορές κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, και των πρώην υπουργών Περιβάλλοντος κ Γ. Παπακωνσταντίνου και Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη.

Με κλείσιμο των συνόρων στους Ελληνες μετανάστες σε περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη απείλησε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ την σύνθεση των Επιτροπών Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου και την κατανομή των βουλευτών στις Διαρκείς Επιτροπές της Βουλής, όπως αποφασίστηκαν κατά τη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

«Το μνημόνιο είναι κοινωνικά απαράδεκτο, οικονομικά αναποτελεσματικό και ανεφάρμοστο», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στο Υπουργείου Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με ανάρτηση στα ΕΠΙΚΑΙΡΑonline

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.