08/04/12

"Κεραυνούς" κατά των κομμάτων και των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών εξαπολύει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος χαρακτηρίζει "προδότες" και "κίναιδους" τους πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής της χώρας!..

οι Αλβανοί μετανάστες
Να ληφθεί μέριμνα ώστε να επαναπατριστούν οι λαθρομετανάστες ζητά ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στα Τρίκαλα, Βάιος Ντίμπρα. «Η οικονομική κρίση που περνάει η Ελλάδα μας έχει επηρεάσει όλους» λέει ο πρόεδρος και συνεχίζει...

Η πο­ρεία της κρί­σης στην Ευ­ρώ­πη, αλ­λά και στην Ελλά­δα, βρί­σκε­ται σε α­πο­φα­σι­στι­κό, με ι­στο­ρι­κούς ό­ρους, ση­μείο. Η ύ­φε­ση ε­πε­κτεί­νε­ται και βα­θαί­νει, η Ισπα­νία εί­ναι έ­τοι­μη μπει στο μη­χα­νι­σμό στή­ρι­ξης...

O Σάιμον Τζένκινς είναι γνωστός για τις συγκροτημένες απόψεις του αλλά και τον προκλητικό λόγο του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιφανής Βρετανός αρθρογράφος χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα. Τώρα σε άρθρο του στην εφημερίδα «Guardian» χαρακτηρίζει τους τραπεζίτες «Νέρωνες», που...

Η τρόικα δεν δέχεται τα ισοδύναμα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση για τα ειδικά μισθολόγια (ύψους 200.000.000 ευρώ), ενώ απορρίπτει και τις προτάσεις του οικονομικού επιτελείου για εξόφληση του φόρου εισοδήματος του 2012 σε 10 δόσεις.

Οι πρώτες 350 υπογραφές σας ελήφθησαν και καταγράφηκαν στη σελίδα μου. Ελπίζουμε ότι το Σεπτέμβριο θα στείλουμε χιλιάδες υπογραφές στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Έκθεση- καταπέλτης της Citi για την
επιβίωση της κυβέρνησης συνεργασίας...
Την εκτίμηση ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα διασπαστεί πριν το τέλος του χρόνου, λόγω των δυσκολιών στην εφαρμογή των μέτρων σκληρής λιτότητας, εκφράζει σε έκθεσή της με ημερομηνία 2 Αυγούστου 2012 η Citi.

Σε 68.000 υπολογίζονται οι εμπορικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις που διέκοψαν τη δραστηριότητά τους από τις αρχές του 2011 μέχρι τον Απρίλιο. Την ίδια ώρα τα σύννεφα έχουν πυκνώσει πάνω από χιλιάδες επαγγελματίες.

ο Βαγγέλης ΔΟΥΡΑΚΗΣ στο Matrix24.gr
Σαφές μήνυμα να «ψαλιδίσουν» με αξιόπιστο τρόπο τις λειτουργικές τους δαπάνες στέλνει το οικονομικό επιτελείο σε όσους υπουργούς έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη διαμόρφωσης του «πακέτου» λιτότητας των 11,5 δισ. ευρώ.

Οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις από 600 ευρώ και πάνω, από το πρώτο ευρώ, κλιμακωτά από 3% έως 10%, είναι η βασική αντιπρόταση του υπουργείου Εργασίας προς την τρόικα, για να γλιτώσουν το πετσόκομμα οι κατώτατες συντάξεις του ΟΓΑ.

Μαζικές διαστάσεις λαμβάνει η διάθεση ξένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων να αποχωρήσουν από την χώρα εξαιτίας της παρατεταμένης βαθιάς ύφεσης και της αβεβαιότητας για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.