08/22/12

ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ στο foxblog.gr
Καταιγίδα ύβρεων πάλι και ρατσιστικών σχολίων εναντίον της Ελλάδος. Ενώ ο Σαμαράς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στο Βερολίνο και στο Παρίσι, η βρετανική εφημερίδα Independent τον χαρακτηρίζει «επαίτη της Ευρώπης»...

«Η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να ταυτίζεται με τις πολιτικές επιλογές του Αντώνη Σαμαρά τις οποίες για τους δικούς του λόγους υιοθετεί», δηλώνει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος πριν από...

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός συνόρων, ότι η Ελλάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και θα εξέλθει της κρίσης, έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις κοινές δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Καταιγισμός δημοσιευμάτων στον τύπο σήμερα για την Ελλάδα με αφορμή την επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου στο Βερολίνο καθώς και την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού.

O Φ. Κουβέλης επισήμανε την
 ανάγκη στήριξης του κυβερνητικού έργου
Έντονοι κλυδωνισμοί καταγράφηκαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς από τη στήριξη του κόμματος στα κυβερνητικά μέτρα, με τη δυσφορία να εντείνεται μετά και τις προαναγγελθείσες περικοπές και στα ειδικά μισθολόγια.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.