08/26/12

Φώτο της Ελληνοφρένειας..
Και ενώ Αντώνης Σαμαράς, κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν έχουν αναδείξει σε «λυδία λίθο» της πολιτικής τους την προσέγγιση με τον γαλλογερμανικό άξονα προσδοκώντας σε...

«Να ζυγίζετε τα λόγια σας» είπε
 η Μερκελ στα μέλη του CSU
Σε ασυνήθιστη στροφή 180 μοιρών η γερμανίδα καγκελάριος φέρεται να δήλωσε ότι: «Όλοι θα έπρεπε να ζυγίζουν πολύ τα λόγια τους», η  Άγκελα Μέρκελ, αναφερόμενη στις δηλώσεις μελών των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη,..

ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ στο foxblog.gr
Ο Σαμαράς, φώναξε από την πύλη του Βραδεμβούργου, με όλη την δύναμη της ψυχής του, αυτό που ήθελε να ακούσει η Καγκελαρία του 4ου Οικονομικού Ράιχ και ολόκληρη η Γερμανία: «Η Ελλάδα θα ξεπληρώσει όλο το χρέος της...

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, στο τεύχος που κυκλοφορεί τη Δευτέρα, η Άνγκελα Μέρκελ προσπαθεί (προς το παρόν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία) να πείσει τους εταίρους της για το σχέδιο για «περισσότερη Ευρώπη», όπως αποκαλύπτει το εβδομαδιαίο περιοδικό.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ, να παραμείνει στην Ευρωζώνη, τόνισε ο πρωθυπουργός, από το Παρίσι, μιλώντας στη ΝΕΤ FM, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για αναστροφή του κλίματος υπέρ της χώρας μας στην Ευρώπη και ανάκτησης της αξιοπιστίας της.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.