11/08/12

Χωρίς «φραγμό» εμφανίζεται να αυξάνεται πλέον η ανεργία στη χώρα, καθώς ακόμη και τον Αύγουστο (κατ' εξοχήν τουριστικό μήνα, με «παραδοσιακά» εποχική αύξηση των θέσεων εργασίας), το ποσοστό της ανεργίας «εκτινάχθηκε» στο 25,4%, σημειώνοντας νέο αρνητικό ρεκόρ.

«Μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης προς τον ελληνικό λαό» απηύθυνε ο Μίκης Θεοδωράκης από το βήμα της εκδήλωσης με θέμα «Ο Εθνικός μας Πλούτος και η Πολιτική του Διαχείριση» που διοργάνωσε στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ΣΠΙΘΑ...

Τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και το Εurogroup, «με σκοπό την αποτίμηση της τετράμηνης πορείας μας, αλλά και τη λήψη αποφάσεων για τις απαραίτητες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα», ζητά ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος σε επιστολή που απέστειλε σήμερα το πρωί στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το πολυνομοσχέδιο εγκρίθηκε μεν χθες Τετάρτη, αλλά οριακά, μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση με έξι βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και ένα βουλευτή της ΝΔ να τίθενται εκτός των Κοινοβουλευτικών τους Ομάδων και τους βουλευτέςτης ΔΗΜΑΡ - πλην δύο- να δηλώνουν «παρών».

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με 153 ψήφους, με την στήριξη των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα νέα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με την Τρόικα και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013-2016.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.