11/17/12

Στο "άψε - σβήσε" συντάχθηκε (έτοιμη την είχαν) και κοινοποιήθηκε αρμοδίως η εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρύθμισης για τις ανακατατάξεις, μεταβολές, απολύσεις που θα επέλθουν στο δημόσιο τομέα μετά το μνημόνιο 3 και την ψήφιση του σχετικού νόμου 4093/2012.

Ανεδαφικές είναι οι στρατηγικές προτάσεις για κοινωνική ιδιοκτησία και εργατικό έλεγχο της παραγωγής αν απουσιάζει η προλεταριακή επανάσταση και εξουσία. Οι λεκτικές διατυπώσεις στο σχέδιο διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκούν για να ριζοσπαστικοποιηθεί η μεταρρυθμιστική φυσιογνωμία του.

"Συναγερμός" σήμανε αργά την Παρασκευή το βράδυ στο υπουργείο Οικονομικών, όπως αποκαλύπτει το defencenet.gr, στην Καραγεώργη Σερβίας κλήθηκαν αιφνιδιαστικά οι έφοροι των μεγάλων ΔΟΥ της χώρας, για να βρουν και να παραδώσουν μέσα στη νύχτα...

Η ελληνική οικονομία έχει συντριβεί τα τελευταία χρόνια καθώς η χώρα αγωνίζεται να μειώσει το έλλειμμα της επιβάλλοντας αυστηρά μέτρα λιτότητας, αλλά οι πλούσιοι Έλληνες φαίνεται να παρατηρούν τα τεκταινόμενα με πρωτοφανή αδιαφορία, γράφει το Spiegel.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.