11/30/12

Την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας «και να τα καταφέρει, παρά το γεγονός ότι θα γίνει μέσα στις χειρότερες συνθήκες οικονομικής καταστροφής και κοινωνικής διάλυσης», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας το βράδυ της Παρασκευής, τις εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης...

H τρόϊκα πέρα από όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στη χώρα, τώρα κτυπά "στην καρδιά" και το ελληνικό Έθνος, οδηγώντας το σε πληθυσμιακή συρρίκνωση μέσω της φορολόγησης των παιδιών που θα κάνει η κάθε οικογέναια...

Θα πρέπει να επιτρέπεται σε μια χώρα να φύγει από την ευρωζώνη, αν το επιθυμεί, χωρίς να πρέπει να εγκαταλείψει και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας.

Θετική για την εκταμίευση της δόσης των 43,7 δισ. ευρώ εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο προσχέδιο της έκθεσης που φέρει ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2012, μια ημέρα μετά το Eurogroup της Δευτέρας.

Υπέρ ενός «πραγματικού κουρέματος» του ελληνικού χρέους τάχθηκε ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου (Ifo) Χανς Βέρνερ Ζιν, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα την κατάσταση σχετικά με την Ελλάδα ως «βαρέλι δίχως πάτο».

Χωρίς «βιώσιμη λύση» για το ελληνικό χρέος είναι αδύνατη η αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη, υποστηρίζει ο Aυστριακός Γιόχαν Πράντερ, εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.