CRASH: Κυκλοφόρησε με πολλές αποκαλύψεις (TV Spot)

Διαβάστε στο CRASH που κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στα περίπτερα.
• ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Όλα όσα ψιθύρισαν οι Αμερικανοί στον Αντώνη Τσίπρα. Ποιοι ετοίμασαν το ταξίδι στις ΗΠΑ, ποιους είδε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τι του είπαν.

• «Δεν θέλουμε να πέσει η κυβέρνηση». Συγκλονιστικό ρεπορτάζ με καυτούς διαλόγους μεταξύ Αθήνας – Ουάσιγκτον – Μόσχας για το διαγωνισμό ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ.

• Συνέντευξη που θα συζητηθεί: Ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βασιλάκος, για πρώτη φορά ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει τις αμαρτωλές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

• Ο εισαγγελέας - θρύλος της επιχείρησης «Καθαρά Χέρια» στην Ιταλία την δεκαετία του ’90 Αντόνιο Ντι Πιέτρο, αναφέρεται στην Ελλάδα για την φοροδιαφυγή και την διαφθορά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το παιχνίδι των Γερμανών στην Κύπρο με φόντο τα ρωσικά δις. Ο στόχος του Βερολίνου, οι Τράπεζες στην Λετονία και τα συνεχή εμπρηστικά δημοσιεύματα του SPIEGEL.

Ακόμη:

• Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δέχεται τα πυρά των συναδέρφων της, απαντάει σε όλους εκείνους που την χαρακτηρίζουν «εισαγγελέα της Βουλής».

• Για πρώτη φορά ο Παρασκευάς Μπόλαρης - ο αξιωματικός της χούντας και του Ιωαννίδη που συνελήφθη κοιμώμενος αλλά δραπέτευσε και έμεινε ασύλληπτος για μια 20ετία - αναφέρεται στο ρόλο της MOSSAD στο Κυπριακό. Ποιοι ήθελαν να τον δολοφονήσουν.

• Πάουλ Ροντσχάιμερ: Ο «σκληρός» αρχισυντάκτης της BILD, εξηγεί τους σκληρούς τίτλους της γερμανικής εφημερίδας για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ CRASH:

- Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρεται στο ημερολόγιο που καταγράφει όλες τις πολιτικές στιγμές από το 1999 και αποκαλύπτει πότε θα δώσει το υλικό στην δημοσιότητα.

- Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ο πρώην πρωθυπουργός διασύρεται από τον διεθνή Τύπο για τις διαλέξεις του σε όλο τον κόσμο την ίδια ώρα που μπαίνουν τίτλοι τέλους στον πρώην υπουργό με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ.

- Το CRASH διείσδυσε στα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής που θυμίζουν φρούριο. Φωτογραφίες και συνέντευξη με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

- Ο Μάκης Βορίδης ξεκαθαρίζει τη θέση του για την Περιφέρεια Αττικής αλλά και τον Δήμο Αθηναίων.

- Μπιλ Στιλ: Ο Αμερικανός συγγραφέας και δημιουργός των ντοκιμαντέρ «MONEY MASTERS» και «SECRET OF OZ» ζητάει από την Ελλάδα να πάρει πίσω την Δημοκρατία της.

- Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Η εφαρμογή των μέτρων σε ανθρώπους που ήταν στο όριο της επιβίωσής τους οδηγεί στο πάτο».

- Ο δημοσιογράφος της WELT Χένρικ Μπρόντερ θυμίζει στους Γερμανούς ότι είναι συνυπεύθυνοι για την Ελλάδα.

CRASH: Κυκλοφορεί ελεύθερο από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στα περίπτερα