Νίκος Νικολόπουλος: "Να διαγραφεί η ανιστόρητη Ρεπούση"

«Η συγκεκριμένη βουλευτής παραδέχεται εγγράφως το χαμηλό επίπεδο της ιστορικής της γνώσης. Είναι προφανώς, τουλάχιστον αφελής, εάν νομίζει ότι, με τέτοιου είδους επιστολές θα μπορέσει να αλλάξει ιστορικές στιγμές του Ελληνισμού. Είναι επίσης προφανές ότι, για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς προβαίνει κατά καιρούς σε διάφορες αντεθνικές κινήσεις ή δηλώσεις. Εάν, παρόλα αυτά, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αισθάνεται ότι, καταπιέζεται το αντεθνικό της φρόνημα, θα παρακαλούσαμε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη να της δείξει το δρόμο της εξόδου από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Εκτός κι εάν, ο αριστερός πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υιοθετεί τις προτάσεις της βουλευτού του...» σχολίασε ο επικεφαλής του Χρσιτιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

Επίσης ανέφερε: «Μα, είναι δυνατόν στο ελληνικό κοινοβούλιο να υπάρχει βουλευτής που να εκφράζεται κατά της εθνικής θέσης για τη γενοκτονία των Ποντίων; Πόσο θα συνεχίζεται αυτή η κατρακύλα, o κάθε κύριος και η κάθε κυρία, είτε εκφράζοντας προσωπικές πεποιθήσεις, είτε επειδή θέλει να προκαλεί, να στρέφεται εναντίον των ιερών και των οσίων του Έθνους και όλοι οι άλλοι να παρατηρούν αμήχανα και αδιάφορα;»

Διαψεύδει η Ρεπούση

Σημειώνεται όχι μέχρι στιγμής η ΔΗΜΑΡ δεν έχει καταδικάσει επισήμως την άρνηση της κ. Ρεπούση να αποδεχθεί την γενοκτονία των Ποντίων και των Μικρασιατών, καίτοι αυτές υπενθυμίζεται ότι έχουν αναγνωριστεί και από την Ελληνική βουλή.

Η ίδια η κ. Ρεπούση με tweet της δεν διέψευσε το περιεχόμενο της επιστολής αλλά το γεγονός ότι αυτή εστάλη προς το ΣΥΡΙΖΑ (όπως αποκάλυψε το Real.gr).