Anonymous: «Τυραννική κυβέρνηση» και «χούντα» στην Τουρκία - Απειλούν με κυβερνοεπιθέσεις

Με διαδικτυακές επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες απειλούν οι Anonymous την Τουρκία δείχνοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στους διαδηλωτές.

Στο βίντεο οι Anonymous κάνουν λόγο για «τυραννική κυβέρνηση» και «χούντα» στην Τουρκία.

«Βλέπουμε για μέρες με τρόμο τα αδέρφια μας και τις αδερφές μας στην Τουρκία, οι οποίοι ειρηνικά ξεσηκώθηκαν εναντίον της τυραννικής κυβέρνησής τους, η οποία τους χτύπησε, τους πάτησε με οχήματα, τους έριξε δακρυγόνα και τους πυροβόλησε με κανόνια νερού. Από το κέντρο της επανάστασης, στην πλατεία Ταξίμ και σε κάθε πόλη της Τουρκίας, οι άνθρωποι μίλησαν. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους, παρά την βάναυση επίθεση της αστυνομίας, ενώ χιλιάδες έχουν συλληφθεί. Ποιά είναι ακριβώς η διαφορά από μια χούντα;

Η Τουρκία υποτίθεται πως είναι μια “σύγχρονη” δημοκρατία, αλλά η κυβέρνηση συμπεριφέρεται όπως οι μικροπρεπείς δικτάτορες στην Κίνα και στο Ιράν. Εμείς οι Anonymous είαμστε εξοργισμένοι από αυτή τη συμπεριφορά και θα ενωθούμε σε όλο τον πλανήτη για να λυγίσουμε στα γόνατα την τουρκική κυβέρνηση. Θα επιτεθούμε σε κάθε επικοινωνιακό μέσο στο ίντερνετ της τουρκικής κυβέρνησης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.