Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Γιατί δεν προσθέτετε την υπεξαγωγή εγγράφου;» (βίντεο)

Για περιορισμό της κατηγορίας, ενεκάλεσε την πλειοψηφία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι αποδεικνύεται πλέον ότι η λίστα Λαγκάρντ έφτασε στην χώρα με επίσημο έγγραφο. «Γιατί δεν προσθέτετε την υπεξαγωγή εγγράφου;», αναρωτήθηκε.

«Γιατί δεν λέτε τίποτα για τον κ. Βενιζέλο, για τον οποίο έχουν ενισχυθεί τα στοιχεία μέσα από τη διερεύνηση; Γιατί δεν λέτε τίποτα για τον κ. Παπανδρέου, για τον οποίο επίσης έχουν ενισχυθεί;», ρώτησε, καταγγέλλοντας νόθευση των πρακτικών της επιτροπής και ...χαριεντίσματα μελών της με μάρτυρες.

Νωρίτερα, δε, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι παρεμποδίζεται από μέλη της επιτροπής η κατάθεση των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, του πρώην επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργου Ζαννιά, του νυν διοικητή της ΕΥΠ κ.Δραβίλα που φέρεται (σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο κ.Μπίκας) να γνώριζε από τον Ιούλιο του 2012 κοκ.

«Η αλήθεια εκδικείται όσους επιχειρούν να την κόψουν και να τη ράψουν στα μέτρα τους", είπε, προαναγγέλλοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες μέρες θα λάβει προ των ευθυνών της την πλειοψηφία φέρνοντας προτάσεις που σήμερα δεν έχει λάβει υπόψιν της... 


πηγή: Real.gr