ΝΕΡΙΤ: «Παράνομο» το σήμα της στα ερτζιανά!

Από νωρίς το πρωί το σήμα της “ΝΕΡΙΤ” έκανε την παρθενική του εμφάνιση από τις συχνότητες 48 UHF και 52 της ψηφιακής πλατφόρμας Digea, οι οποίες ανήκουν στην μόνη ΝΟΜΙΜΗ Δημόσια Ελληνική Ραδιοτηλεόραση, την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα, ενδέχεται αργά το απόγευμα να μεταδοθεί από αυτές τις συχνότητες διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά.

ΠΟΣΠΕΡΤ: ««η EBU αναγνωρίζει μόνον την ΕΡΤ…»

«Το σήμα της ΝΕΡΙΤ εκπέμπεται παράνομα», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και αφού τόνισε πως «η EBU αναγνωρίζει μόνον την ΕΡΤ ως δημόσια ελληνική ραδιοτηλεόραση και κανένα άλλο κανάλι πέραν της ΕΡΤ», κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει χρησιμοποιήσει όλο τον μηχανισμό των ιδιωτικών εταιρειών με πρώτη την Digea .

ΣΥΡΙΖΑ: «Η εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ είναι παράνομη»

«Η εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ, μέσω Digea είναι παράνομη. Η ίδρυση της δεν έχει εγκριθεί. Φέρνω την παρανομία Σαμαρά- Καναλαρχών στη Βουλή», έγραψε στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η παράνομη εκπομπή του νέου σήματος της ΝΕΡΙΤ από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης αποτελεί μια ακόμη προκλητική επίδειξη αυταρχισμού εκ μέρους της κυβέρνησης Σαμαρά, σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.