"Ποινικοποίηση" της Αγανάκτησης και Οργής

- γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ -
ΣΤΗΝ ΤΡΙΣΧΙΛΙΕΤΗ ιστορία μας ουδείς καταχτητής απoχώρησε από τη χώρα ειρηνικά, αυτό πρέπει να το γνωρίζουν και οι σεβαστοί δικαστές μας που ποινικοποιούν την αγανάκτηση και οργή των ελλήνων πολιτών, και αναφέρομαι φυσικά στην... κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διετάχθη από Εισαγγελέα σχετικά με την ανάρτηση «περί συλλογής λίθων, κεράμων και …συναφών» στο facebook από στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ τοις πάσι … η ακροτελεύτια διάταξη του άρθρου 120 του Συντάγματος των Ελλήνων, που αναφέρει με σαφήνεια ότι «
H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»

Και αυτό το Σύνταγμα πολλάκις έχει καταλυθεί με βία τα τελευταία τρία χρόνια, και με την ανοχή σας, αξιότιμοι κύριοι της Δικαιοσύνης. Με τις αντισυνταγματικές απολύσεις, τις περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων. Με τα “χαράτσια” και τον ακρωτηριασμό όλλων των συνταγματικά κατοχυρωμένων κοινωνικών δομών στην Υγεία, την Παιδεία, την Πρόνοια. Με το όλεθρο που έχουν σπείρει οι κατοχικές νεοταξικές δυνάμεις του Μαμμωνά!

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ οι δυνάμεις αυτής της οικονομικής κατοχής και βίας που λυμαίνονται την χώρα πρέπει να ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ κύριοι της Δικαιοσύνης πρωταρχικά από εσάς, με την ακέραια εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων του κράτους, με μια τυχών ...διαπραγμάτευση (!) από το «υπόδικο» πολιτικό κατεστημένο ή τέλος με … λίθους και κεράμους από τον αγανακτισμένο λαό!

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!