To «βερίκοκο» στο επίκεντρο της κόντρας Παναγούλη - Γεωργιάδη

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης την ομολογουμένως προκλητική δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της Πολυκλινικής Αθήνας είπε «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο». 

Ο Στάθης Παναγούλης στο λογαριασμό του στο facebook χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη «καρνάβαλο», «γελωτοποιό» και «ψυχοπαθή». 

Το σχόλιο του κ. Παναγούλη είναι: 

«ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΑΦΝΙ), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ».

Η επίμαχη ανάρτηση του Στάθη Παναγούλη 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Στ.Παναγούλη και σημείωσε ότι προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα.

Στο ίδιο κανάλι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι είπε αυτά που λέει ο κόσμος και χαρακτήρισε κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη. Σημείωσε, δε, ότι ο υπουργός Υγείας έχει τρελάνει τον κόσμο και απειλεί με απολύσεις.

Σε ό,τι αφορά τα περί διαγραφή του, ο Στάθης Παναγούλης παρατήρησε: «Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη για να με διαγράψει».