Οι «Μαχόμενες Επαναστατικές Ομάδες» ανέλαβαν την ευθύνη δολοφονίας των δύο μελών της Χ.Α.

Η πρωτοεμφανιζομενη ομάδα «Μαχόμενες Επαναστατικές Ομάδες» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.


Η νέα οργάνωση σε ένα κείμενο 18 σελίδων με τον τίτλο «Ανάληψη Ευθύνης Εκτέλεσης Νεοναζί» αναλύει τους λόγους για τους οποίους πραγματοποίησε το χτύπημα τονίζοντας ότι είναι αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Το χρονικό του εντοπισμού της προκήρυξης

Περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του zougla.gr λέγοντας ότι στο μνημείο πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης από την οποία έπεσαν νεκροί οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης και τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Δημοσιογράφος του ιστότοπου πήγε στην περιοχή και βρήκε μέσα σε μια μπλε σακούλα ένα στικάκι USB το οποίο περιλάμβανε μέσα κείμενο προκήρυξης.

Αμέσως κλήθηκε κλιμάκι της Αντιτρομοκρατικής για να εξετάσει το κείμενο και λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσαν τη γνησιότητα της προκήρυξης.
Ολόκληρο η προκήρυξη σε μορφή pdf εδώ »»»
πηγή: iefimerida,gr