Ντόρα κατά Στουρνάρα:«Οι Έλληνες υπερφορολογούνται και σε αυτό πρέπει να μπει ένα τέλος...»

Τα βέλη της προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έστρεψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, παρουσία του υπουργού.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως οι Έλληνες υπερφορολογούνται και σε αυτό πρέπει να μπει ένα τέλος, απαντώντας έτσι σε αυτό που είπε ο κ. Στουρνάρας στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega, ότι στην Ελλάδα οι φόροι δεν είναι οι περισσότεροι μέσα στην Ευρωζώνη. Σημείωσε ακόμα πως οι όποιες αποταμιεύσεις των πολιτών έχουν πλέον εξαντληθεί.

Αναφερόμενη στο θέμα των εμπορικών και αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, η κυρία Μπακογιάννη τόνισε την ανάγκη να πέσουν οι αντικειμενικές αξίες και να έρθουν στα ίδια επίπεδα με τις εμπορικές, δηλώνοντας πως ακόμα και στη Δραπετσώνα οι εμπορικές αξίες είναι κατώτερες των αντικειμενικών.

Για το θέμα της πάταξης του λαθρεμπορίου καυσίμων η κ. Μπακογιάννη ζήτησε να προσληφθούν 500 μάχιμοι ελεγκτές μετά από άμεσο διαγωνισμό και χωρίς καθυστερήσεις, όπως αναφέρει και σε πρόσφατη ερώτησή της προς τον υπουργό Οικονομικών για την οποία δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Τέλος, αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ η κ. Μπακογιάννη είπε «Η κυβέρνηση είναι τυχερή διότι έχει απέναντί της μία αντιπολίτευση χωρίς εναλλακτική πρόταση, χωρίς σχέδιο και πυξίδα.