Αλ. Τσίπρας: «Είναι το έτος μηδέν, το έτος όπου θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης»

Την εκτίμησή του ότι το 2014 θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το Ίδρυμα Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας».

«Είναι το έτος μηδέν, το έτος όπου θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης και θα ξεκινήσουμε βήμα το βήμα, με ενωμένο το λαό την προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της χώρας» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι το 2014 θα γίνουν εκλογές. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε «αυτά να είναι τα τελευταία σκοτεινά και σκούρα Χριστούγεννα», υπογραμμίζοντας ότι είναι γιορτή της ελπίδας, της αγάπης της αλληλεγγύης «και αυτό το σκοτεινό περιβάλλον που ζούμε, μπορούμε μέσα μας τουλάχιστον να το σπάσουμε».

Αναφερόμενος στο Ίδρυμα όπου βρέθηκε, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, όπως όλες οι δομές κοινωνικής φροντίδας.

«Είναι στίγμα στον πολιτισμό μας να μην μπορούμε να δώσουμε τα ελάχιστα που απαιτούνται στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, αλλά και στους άνεργους, στους άστεγους, στους ανθρώπους δίχως δικαιώματα. Εκεί όπου το κράτος απουσιάζει, οι δομές αλληλεγγύης και η ανθρωπιά του καθενός και της καθεμιάς, μπορούν να δώσουν πολλά», πρόσθεσε.
πηγή: voria.gr