01/09/13

Σε τούρκικα χέρια περνούν και άλλες τρεις μαρίνες της χώρας μας σύμφωνα με το έγκυρο OnAlert.gr. Ο τουρκικός όμιλος Doguş με την θυγατρική εταιρεία D-Marin εξαγόρασε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρείας MedMarinas.

Σε ανακοίνωση της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για την «λίστα Λαγκάρντ» εμμένει στην αρχική απαίτησή του κόμματος για την δημοσιοποίηση των ονομάτων που περιέχονται στην «λίστα Λαγκάρντ» και την διενέργεια ελέγχων.

Με αντικείμενο την έγκριση της πρότασης του κόμματος για το θέμα της προανακριτικής επιτροπής σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ» συνεδρίασε, σήμερα, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης, και φίλος του Γιώργου Παπανδρέου καταδίκασε την χώρα μας στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το νόμιμο και συνταγματικό της δικαίωμα να απαιτεί τον θρησκευτικό όρκο στα δικαστήρια.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε όλοι μια πολύ ωραία παρέα. Όλοι μέσα στην καλή χαρά. Η οικονομία πάει πια σταθεροποιήθηκε κι ας συνεχίζει να πέφτει κατακόρυφα. Τι σημασία έχει πια;

Εκτίναξη στο 22,9% του πληθυσμού το 2011 από το 16,8% έναν χρόνο πριν σημειώθηκε στο ποσοστό όσων πολιτών ζουν σε συνθήκες φτώχειας, καταγράφεται σε περιοδική έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ Συνθήκες Διαβίωσης στην Ελλάδα...

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.