01/10/13

Την έντονη διαμαρτυρία του ΚΚΕ για τη σειρά Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που καταθέτει προς κύρωση στη Βουλή η κυβέρνηση, εξέφρασε αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στον πρόεδρο του κοινοβουλίου Ευ. Μεϊμαράκη.

Αλλαγή δεδομένων στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς σύμφωνα με το Βαρόμετρο Ιανουαρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή που θα μεταδοθεί απόψε, η ΝΔ προηγείται πλέον του ΣΥΡΙΖΑ κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.

Το HOTDOC που κυκλοφορεί αποκαλύπτει πως η ημερομηνία αλλοίωσης της Λίστας Λαγκάρντ είναι 4 και 5 Αυγούστου του 2010. Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη που έγινε από πιστοποιημένο εργαστήριο ηλεκτρονικών πειστηρίων με τις πιο σύγχρονες μεθόδους,

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προς τους εκατομμυριούχους Έλληνες, που φυγαδεύουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...

Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Die Welt, ο γερμανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Χένρικ Μ. Μπρόντερ (φώτο) επιρρίπτει ευθύνες στη γερμανική κυβέρνηση για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.