01/15/13

Ξαφνική ένταση πυροδότησε στην Βουλή τροπολογία που καθορίζει ότι οι ιεροδιδάσκαλοι στην Θράκη θα διορίζονται πλέον από το ελληνικό κράτος.

Στο αδιέξοδο του προγράμματος λιτότητας αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στο Βερολίνο, καλώντας παράλληλα τη γερμανική κυβέρνηση να αλλάξει ρότα.

Πέρα από τις καθυστερήσεις - έξι τουλάχιστον μήνες θέλει για να λειτουργήσει η σιδηροδρομική γραμμή Ικονίου – Θριάσιου, που υποτίθεται θα λειτουργούσε από τις αρχές του 2013 -, είναι και ο ανταγωνισμός που απειλεί με ακύρωση το πολυδιαφημισμένο mega project της συμφωνίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ - COSCO - Ηellwett Ρackard.

Συνάντηση θα έχει, το απόγευμα στις 6 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ δημοσιογραφικές .

Πολλοί υποτιμούν τη νέα γενιά. Των μαθητών που με δύσκολες οικονομικά συνθήκες, χωρίς υποδομές προσπαθούν να μορφωθούν. Των φοιτητών που με θυσίες και στερήσεις προσπαθούν να σπουδάσουν αν και γνωρίζουν

Έως τις 31 Μαΐου 2013 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των νέων δηλώσεων για την υπαγωγή στο νόμο 4014 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, ύστερα από την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης από τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ Σταύρο Καλαφάτη.


Την αποφυγή διαφόρων επεισοδίων στο Αιγαίο θέλουν να πετύχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες που συστήνουν στην ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη μονομερή ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Εγκρίθηκε από τη Βουλή, μετά από έντονες αντιπαραθέσεις και την διεξαγωγή ονομαστικών ψηφοφοριών επί συγκεκριμένων άρθρων, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.