01/23/13

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, απαντώντας στην επιστολή του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Π. Σκουρλέτη που ζητούσε από το ΕΣΡ να ερευνήσει σχετικά με τη μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του χαλκευμένου ηχητικού video

«Τα λάθη των προγνωστικών ανάπτυξης και οι δημοσιονομικοί πολλαπλασιαστές» είναι ο τίτλος της έκθεσης- βόμβα του διευθυντή του ερευνητικού τμήματος του ΔΝΤ, Ολιβιέ Μπλανσάρ για το λάθος του Ταμείου στους υπολογισμούς των επιπτώσεων των πολιτικών λιτότητας στην Ελλάδα.

«Ο ελληνικός λαός επέδειξε μεγάλη ωριμότητα» τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα των απεργιών στην Ελλάδα, μετά τη χθεσινή ομιλία του στο Brookings Institution, στην Ουάσιγκτον, με θέμα: «Η Ελλάδα και οι οικονομικές προκλήσεις του μέλλοντος».

Τουρκικός φορέας πιστοποιεί τα Δημόσια ΚΤΕΟ κι αυτό είναι ένα ακόμη επίτευγμα της Ελληνικής πολιτείας. Η χώρα μας είναι το ιδανικό επενδυτικό πεδίο για κάθε ξένη εταιρεία και η κυβέρνηση έχει φροντίσει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για το σκοπό αυτό.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.