02/25/13

Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις του τελικού αποτελέσματος στην Γερουσία, η κεντροδεξιά Συμμαχία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι διατηρεί το προβάδισμα συγκεντρώνοντας ποσοστό 31,3% έναντι 30,1% της κεντροαριστεράς.

Την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου Εθνικού Απελευθερωτικού Δημοκρατικού Μετώπου, που θα διώξει τους δανειστές, θα σταματήσει τις πολιτικές της βαριάς φορολόγησης, που αυξάνουν την ύφεση και θα ξαναβάλει την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης, επισήμανε μιλώντας σήμερα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος.

Έχοντας ήδη στείλει το μήνυμα ότι η περίοδος χάριτος για την Ελλάδα τελείωσε, έρχεται στην Αθήνα η τρόικα. Ο έλεγχος των εκπροσώπων των δανειστών για την εκταμίευση της δόσης του Μαρτίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ,

Περιγράφοντας την επιδείνωση των δεικτών φτώχειας στην περίοδο της τρέχουσας κρίσης σε όρους πραγματικής αγοραστικής δύναμης η Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Προβόπουλος σημειώνει πως ενώ το ποσοστό φτώχειας

Ακόμα και οι πιο νεοφιλελεύθερες και θατσερικής καταγωγής κυβερνήσεις, όπως του Κάμερον στη Μ. Βρετανία, αναζητούν διέξοδο από την κρίση τους – πολύ μικρότερης έντασης από της Ελλάδας, τηρουμένων των αναλογιών – προχωρώντας σε κεϊνσιανού χαρακτήρα κινήσεις, όπως η υποτίμηση του νομίσματος και η ενίσχυση των δημόσιων επενδύσεων.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε σήμερα, από το Ηράκλειο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που μίλησε σε εκδήλωση με αντικείμενο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και την ΑΟΖ στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματός του.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.