03/03/13

Ένα e-mail που έχει κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο σχετικά με οδηγίες της Κομισιόν προς τους υπαλλήλους της στην Ελλάδα με το οποίο τους ζητούν να προσέχουν ιδιαίτερα την ασφάλεια τους, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Την εθνική γιορτή με μαζικές διαδηλώσεις συνδύασαν την Κυριακή χιλιάδες Βούλγαροι. Η 3η Μαρτίου είναι επίσημη αργία για την χώρα, καθώς φέτος εορτάζεται η 135η επέτειος από την απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό, που είχε κρατήσει σχεδόν πέντε αιώνες.

«Η ανάκαμψη, και όταν ακόμη έρθει, θα είναι αναιμική, με υψηλά ποσοστά ανεργίας και δημιουργία προϋποθέσεων για νέα κρίση». Αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Απαίτηση – ΣΟΚ, για νέα μείωση στον κατώτατο μισθό των άνεργων νεαρής ηλικίας που θα απασχολούνται με μειωμένο ωράριο, έβαλαν στο τραπέζι του υπουργείου Ανάπτυξης οι εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών που συναντήθηκαν με τον Κ. Χατζηδάκη.

Σε διαδικασία ίδρυσης πολιτικού κόμματος βρίσκεται ο Αλέκος Αλαβάνος προκειμένου να συμμετάσχει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με βασική θέση την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές εξετάζει το υπουργείο οικονομικών που για το θέμα αυτό έχει συστήσει ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

Το αργότερο μέχρι τις 31 Μαΐου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες τακτοποίησης των αυθαιρέτων κτισμάτων, με το υπουργείο Περιβάλλοντος να δεσμεύεται πως θα φέρει για διαβούλευση, στο αμέσως προσεχές διάστημα, το τελικό κείμενο του σχετικού νομοσχεδίου.

Μία λαοθάλασσα κόσμου, στη Λισσαβόνα και σε 40 μεγάλες πόλεις της Πορτογαλίας, βροντοφώναξε «ΟΧΙ» στα μέτρα λιτότητας που επιβάλει η τρόικα στη χώρα της ιβηρικής.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.