03/04/13

Σε αναζήτηση του δρόμου που βρίσκεται στον αντίποδα της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής, βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται επί της ουσίας για ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα. Σ' αυτό τουλάχιστον ομονοούν όλοι.

Ελπίδες σε όλους τους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης γέννησε το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών. Ο δεξιός Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο… «κεντροαριστερομπαχαλάκιας» Μπέπε Γκρίλο έκαναν σημαία τους τον αντιγερμανισμό και την πολιτική κατά του ευρώ και της ΕΕ και ακριβώς στη βάση αυτή θριάμβευσαν, κερδίζοντας αθροιστικά το 55% των ψήφων.

Λίστα με 12.700 υπαλλήλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα παραδώσει η κυβέρνηση στην τρόικα, με στόχο να πιστοποιήσει ότι το πρόγραμμα της κινητικότητας λειτουργεί κανονικά.

Η Google αποκάλυψε σήμερα το πρώτο δοκιμαστικό βίντεο που αφορά το μέλλον της τεχνολογίας που θα φοριέται από όλους μας και αναμένεται να αυξήσει θεαματικά τα κέρδη της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης εισέρχεται πλέον στην τελική ευθεία καθώς αυξάνονται οι προκλήσεις, ενώ η αποτελεσματικότητα του σχήματος σε τομείς όπως είναι η διοικητική μεταρρύθμιση, η υγεία , ο εξορθολογισμός των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η ώθηση της ανάπτυξης είναι κατά κοινή ομολογία χαμηλή.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.