03/10/13

Με σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια», επέστρεψαν οι «αγανακτισμένοι» στην πλατεία Συντάγματος θέλοντας να πάρουν τη σκυτάλη από τους Πορτογάλους. Ωστόσο το νέο αυτό ραντεβού μοιάζει απλώς με μια μελαγχολική ανάμνηση του «ένδοξου» παρελθόντος ενός κινήματος που μοιάζει να έχει χάσει την πυξίδα του.

Φτάσαμε, λοιπόν, με το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών στην έναρξη της τελικής περιόδου της υπαρξιακής κρίσης του ευρώ. Με το 55% των ιταλών ψηφοφόρων –προερχομένων σε σχεδόν ίσα τμήματα από τη Δεξιά, την Αριστερά και το Κέντρο– να έχει ψηφίσει εναντίον της Γερμανίας και του ευρώ επειδή η Ιταλία, η τρίτη οικονομία της ευρωζώνης

«ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ να βάλουν νερό στο κρασί τους, ώστε να γίνει δυνατή η προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς», προτρέπει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η μεγαλειώδης διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού που διοργάνωσαν οι συντονιστικές επιτροπές αγώνα Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Θράκης.

Επτά προϊόντα στα οποία ανιχνεύτηκε dna αλόγου ανακαλεί ο ΕΦΕΤ, Στην ανάκληση προϊόντων από την ελληνική αγορά, στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Πρόκειται για τα προϊόντα:

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.