03/29/13

Ολοκληρώθηκε και η νέα σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου και ο κ. Γ. Στουρνάρας βγαίνοντας δήλωσε ότι ουσιαστικά τελείωσε η σύσκεψη που ξεκίνησε την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο έλεγχος του νερού με το νέο διατροφικό κώδικα σημαίνει έλεγχο των πολιτών, βρέθηκε στo επίκεντρο της Επίκαιρης Επερώτησης του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή.

«Μυστικό» τετ α τετ στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ευ. Βενιζέλος και ο Φ. Κουβέλης, στην οποία φέρεται να συζητήθηκαν όλα τα θέματα που καίνε τον κυβερνητικό συνασπισμό και να έγινε προσπάθεια για να βρεθεί κοινή γραμμή των δύο κομμάτων.

Η κατάσταση στην Γηραιά Ήπειρο , μετά και την λύση-σοκ που επέβαλε στην Κυπριακή Δημοκρατία το EuroGροup, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τους λαούς, τα έθνη και το πολιτικό μοντέλο της Ε.Ε. Η συμβολή της Μέρκελ στην επιτάχυνση της απομυθοποίησης του μύθου της «Ενωμένης Ευρώπης» , θελημένα ή μη, θα καταγραφεί στην ιστορία ως καταλυτική.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.