06/01/13

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας ΚΕ της "Δράσης", η οποία εξέλεξε Πρόεδρο, Αντιπροέδρους, Γενικό Γραμματέα και τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος. Νέος Πρόεδρος της Δράσης εξελέγη ο Θόδωρος Σκυλακάκης,

Αποδέσμευση από την ΕΕ με μονομερή διαγραφή του χρέους και των μνημονίων για να βγει η χώρα από την κρίση ζητά ο νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, εκτιμώντας πως το νέο "κούρεμα" θα συνοδευτεί από νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Αντιμέτωπη με γενικευμένη εξέγερση βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, καθώς συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι ταραχές σε Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις.

Ευκαιρίες για εργασιακή αποκατάσταση σε Έλληνες και Κυπρίους φιλοδοξεί να προσφέρει ρύθμιση που θα συμπεριληφθεί στο Μεταναστευτικό νομοσχέδιο των ΗΠΑ και που θα περιέχει ένα πολύ σημαντικό σημείο:

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας άρχισε την επίσκεψή του στα όρια δικαιοδοσίας της Εκκλησίας της Ελλάδας. Το ταξίδι του Πατριάρχη Κύριλλου στα ορθόδοξα ιερά της Ελλάδας θα διαρκέσει μια εβδομάδα

Η πρόσφατη αναφορά της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση στον «Χορό του Ζαλόγγου» προκάλεσε νέα αντιπαράθεση μεταξύ του «ορθόδοξου» και «αναθεωρητικού» στρατοπέδου με περισσότερο πολιτικά παρά ιστορικά ελατήρια.

Μικρό καλάθι για μειώσεις στη φορολογία κρατούσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ειδικότερα για τον ΦΠΑ της εστίασης. Επανέλαβε ότι η χώρα πρέπει να πετύχει, πρώτα, πρωτογενή πλεονάσματα και πλήρη εφαρμογή του Μνημονίου.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.