06/07/13

Την μεγάλη διασπορά ψήφων στα μικρά λεγόμενα κόμματα που συγκεντρώνουν ένα ποσοστό της τάξης του 11,3% καταδεικνύουν τα αποτελέσματα της Διαδικτυακής Ψηφοφορίας που άρχισε την 30η Μαΐου και ολοκληρώθηκε την 6η Ιουνίου.

Την ώρα που το Μαξίμου και η τρικομματική κυβέρνηση τηρούν σιγής ιχθύος για το "λάθος" του ΔΝΤ, που έχει οδηγήσει σε ανθρωπιστική κρίση την ελληνική κοινωνία και το χρέος καθίσταται μη βιώσιμο,

Το χρίσμα του υποψήφιου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) πιθανότατα να λάβει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Τσίπρας καθώς την Κυριακή συνεδριάζουν στην Αθήνα οι ηγέτες των κομμάτων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Με συντριπτική πλειοψηφία ψηφίστηκε η πρόταση για επέκταση της προκαταρκτικής εξέταση σε βάρος του πρ. υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για τη «λίστα Λαγκάρντ», και για το «αξιόποινο αδίκημα της απιστίας στην Υπηρεσία».

Το ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι μας σκοτώνει με λάθος τρόπο! Κουνήθηκε φύλλο στη success story κυβέρνηση; Επαιξε το βλέφαρο του κ. Σαμαρά; έβγαλε κριθαράκι στο μάτι ο Φώτης; έπαθε ακατάσχετον τινά φαγούρα ο Μπενύτο; Βεβαίως, όχι! οι...

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.