07/03/13

Την Κομισιόν κατηγόρησε ευθέως ότι φέρει τεράστιες ευθύνες για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα της του κλεισίματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα.

Πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τις «άκρως επιζήμιες για τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις, παντός υπευθύνου που σχετίζονται με την απόπειρα βίαιης κατάργησης της ΕΡΤ Α.Ε. και την παρεμπόδιση λειτουργίας και εκπομπής της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην Επικράτεια», κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τη συνέχιση της απασχόλησης των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ ως συνέχεια της λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ζητούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, με την απάντησή τους στον υφυπουργό για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή.

«Όταν ένας πρωθυπουργός αποφασίζει να προχωρήσει σε μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου, μόνος, σημαίνει ότι πήγαινε για εκλογές. Τις ήθελε τις εκλογές. Τον εμπόδισε η Ευρώπη» είπε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στο ζήτημα της ΕΡΤ.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.