08/20/13

Πλαστό αποδεικνύεται το δίλημμα Στουρνάρα ή θα γίνουν πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας ή θα καταρρεύσουν οι τράπεζες, οι οποίες έχουν λάβει κεφάλαια για την ανακεφαλαιοποίησή τους ύψους 50 δισ. ευρώ, που καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, καθώς η χρηματοδοτική ένεση έχει φορτωθεί στο δημόσιο χρέος.

Σαράντα δημοσιογράφοι ή μέλη δημοσιογραφικών αποστολών, σκοτώθηκαν εν ώρα εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, με τις συνθήκες θανάτου 27 εξ αυτών να παραμένουν αδιευκρίνιστες, αναφέρει έκθεση διεθνούς οργανισμού για την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης, τη Δευτέρα.

Ως αύριο Τετάρτη, 21 Αυγούστου, θα είναι δυνατή η παρακολούθηση της ΕΡΤ μέσω του Διαδικτύου καθώς η ΕBU (European Broadcasting Union) σταματά τη ροή του προγράμματος των απολυμένων δημοσιογράφων μέσω του δορυφόρου και της ιστοσελίδας της, όπως ανακοίνωσε.

Έντονες αντιδράσεις εντός της κυβέρνησης προκαλεί η πρόθεση για απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από την 1η Ιανουαρίου του 2014, καθώς όλο και περισσότεροι βουλευτές διαμηνύουν ανοιχτά πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν τέτοια ρύθμιση, ακόμη και αν αυτό σημάνει πτώση της κυβέρνησης και εκλογές.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.