11/25/13

Μέσω των νέων αγροτικών κινητοποιήσεων θα καταβληθεί προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής φορολόγησης των μέσων παραγωγής αγροτών και κτηνοτρόφων (αγροτεμαχίων, βοσκοτόπων και αγροτικών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Ούτε ένα ούτε δυο ούτε δέκα, αλλά 748% είναι η αύξηση στη φορολογία ακινήτων εν μέσω κρίσης! Από το 2009 μέχρι και το 2014 (με βάση τον προϋπολογισμό) τα ακίνητα έχουν πληρώσει το «μάρμαρο» της κρίσης, ενώ από τις αρχές του 2014 έρχονται ακόμα δυσκολότερες μέρες για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Κόντρα χωρίς προηγούμενο – τουλάχιστον για τα τελευταία πολλά χρόνια – ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να προκαλέσει η πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει την υπόθεση των συμβάσεων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά για τα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού.

Την περασμένη Δευτέρα, έκανε ακόμα ένα «πέρασμα» από την Ουάσιγκτον - από τα πολλά των τελευταίων ετών- ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου. Ακολούθησε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Bulent Arinc, ο οποίος παρουσίασε τη …νέα Τουρκία στο Κάρνεγκι, ενώπιον εκλεκτού ακροατηρίου.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.