12/19/13

Εντελώς αδικαιολόγητα εμπόδια στην ανάκαμψη της χώρας βάζει, σύμφωνα με την Alpha Bank, η κυβέρνηση σύμφωνα με τα φορολογικά μέτρα που υιοθετεί, «υπό την πίεση του πιο οπισθοδρομικού μέρους του πολιτικού συστήματος της χώρας και ομάδων συμφερόντων»...

Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της τρόικας ζητά το προσχέδιο έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο κατατέθηκε την Τετάρτη (18/12/13) και αποτελεί τη βάση για τη συζήτηση που θα γίνει στην ολομέλεια για τον ρόλο του θεσμού στα προγράμματα διάσωσης.

Κινητοποίηση απαιτώντας τη λήψη μέτρων για την ουσιαστική προστασία των ανέργων, διοργανώνουν αυτή την ώρα τα σωματεία Οικοδόμων Αθήνας και της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

"ΌΧΙ" στην εξεταστική για τα υποβρύχια είπε η Βουλή, καθώς στην ονομαστική ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 120 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 167 ψήφισαν κατά, σε σύνολο 287.

Με μελανά χρώματα περιγράφεται ο ρόλος της τρόικας στο προσχέδιο της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) που  κατατέθηκε την Τετάρτη στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών του ΕΚ,

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.