Ασκούν… αγροτική πολιτική μέσω Twitter! - Στα "κάγκελα" οι αγρότες

Στη γραμμή Τσαυτάρη κινείται μέσω …. Twitter και ο γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, την αγροτική οικονομία και τους γεωργούς κινητοποιήμενους στις εθνικές οδούς.

«Όποιος δεν κάνει ενάρξη, κάνει μια επιλογή. Κάθε επιλογή έχει συνέπειες», απαντά στο Twitter ο Χάρης Θεοχάρης, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των μπλόκων, καθώς εμμέσως πλην σαφώς παραπέμπει κι αυτός με τη σειρά του σε περίπτωση προστίμων για τους αγρότες σε περίπτωση που δεν κάνουν έναρξη.


 το επίμαχο tweet του Χάρη Θεοχάρη

Είχε προηγηθεί τοποθέτηση Τσαυτάρη στο BHMA FM προτού βέβαια ανακοινωθούν οι αλλαγές από την κυβέρνηση.

Σήμερα, έχουν βάλει ένα όριο που λένε ότι πάνω από 10.000 ευρώ τζίρο θα κάνεις βιβλία, κάτω από 10.000 ευρώ τζίρο δε θα κάνεις, καλείται λοιπόν ο αγρότης Τσαυτάρης να κάνει μια πρόβλεψη αν θα είναι πάνω ή κάτω από 10.000. Για φανταστείτε όμως να κάνω μια πρόβλεψη κάτω από 10 αλλά δε ξέρω όμως πάει η χρονιά μου. Κανείς αγρότης δε μπορεί να προβλέψει. Και αν φτάσω στο 10.200 και φάω ένα γερό πρόστιμο;", είπε τότε ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, Θανάσης Τσαυτάρης.

Συνάντηση με Στουρνάρα

Συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τα φορολογικά μέτρα έχουν σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι των αγροτών, ενώ αναμένουν την απάντηση του Γ. Στουρνάρα από τον οποίο έχουν ζητήσει συνάντηση. Επίσης, όπως αποφασίστηκε την Κυριακή αντιπροσωπεία τους θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Για σήμερα οι αγρότες σχεδιάζουν να ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του κάθε μπλόκου.

Στις Σέρρες, αγρότες θα πραγματοποιήσουν το πρωί με τα τρακτέρ τους συμβολικό αποκλεισμό του καταστήματος της πρώην ΑΤΕbank.