Το CRASH του Γιώργου Τράγκα κυκλοφορεί με εκρηκτική ύλη και συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Κυκλοφορεί το Crash!!!! Εκρηκτική ύλη και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που πρέπει να διαβάσουν πρώτοι απ’ όλους οι πολιτικοί μας….. Η οικονομική κρίση η ισοπέδωση των Ελλήνων και η κατοχή, φέρνουν πλέον, υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα! Η αποκλειστική συνέντευξη του τουρκοκύπριου πολιτικού ηγέτη Ντερβίς ΄Έρογλου, στον ανταποκριτή του Crash στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, διαλύει όλες τις ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να υπάρξει λύση του Κυπριακού βασισμένη σε ένα πιο δίκαιο σχέδιο επίλυσης του! Ο κύριος Έρογλου ουσιαστικά «ξεκινάει» και «τελειώνει» τη συνέντευξη του υπογραμμίζοντας ότι ο τουρκικός στρατός θα παραμείνει στην Κύπρο ως «εγγύηση», γατί δεν είναι στρατός κατοχής αλλά στρατός προστασίας της ζωής των τουρκοκυπρίων….

Διαβάζοντας τη συνέντευξη Έρογλου θα κατανοήσετε πιο είναι το σχέδιο των αμερικανών και των ισραηλινών και γιατί…. τρέχουν πλέον, ο Κύπριος Αναστασιάδης και οι άνθρωποι τους στη Λευκωσία, και στην Αθήνα. Φυσικά, όλα γίνονται για τα κέρδη των 7 αδελφών – εταιριών του πετρελαίου, για την διανομή του φυσικού αερίου και των πετρελαίων. Νομίζω ότι θα πρέπει να πάρει θέση και να σχολιάσει τόσο το Μάξιμου όσο και η Κουμουνδούρου.

Επίσης νομίζω ότι πρέπει να υπάρξουν σχόλια και αντιδράσεις στα όσα δημοσιεύει το Crash, για όσα προκύπτουν από την δράση έμπιστων συμβούλων του Μαξίμου τόσο στην περίοδο Παπανδρέου όσο και στην περίοδο Σαμαρά. Τα όσα αποκαλύπτει το περιοδικό για την έρευνα των δικαστικών αρχών, για τα μυστικά κονδύλια, τις ΜΚΟ και γενικότερα την ερευνώμενη δράση του κ. Αλέξανδροου Ρόντου και του κ. Αριστείδη Καρατζά, σε υποθέσεις μυστικής διπλωματίας επί εθνικών θεμάτων, (εμπίστων συμβούλων και φίλων , ο πρώτος της οικογένειας Παπανδρέου, και ο δεύτερος τόσο της ίδιας οικογένειας, όσο και του κ., Σαμαρά), φωτίζουν γεγονότα, συνδεδεμένα απόλυτα, με την εξωτερική πολιτική μας, τις βλέψεις ξένων δυνάμεων και τις υποχωρήσεις μας στα εθνικά θέματα.

Είναι μία ολόκληρη ιστορία το μαύρο χρήμα τα μυστικά παρασκήνια και η κατασκοπία , τόσο στο Μαξίμου όσο και στο Υπουργείο Εξωτερικών. Τα έγγραφα που δημοσιεύουμε για τον ρόλο του κ. Ρόντου όπως και όσα αποκαλύπτει στο περιοδικό ο πρώην επικεφαλής της ΥΔΑΣ στο ΥΠΕΞ κ. Μάτσης, πρέπει να προβληματίσουν και να διεγείρουν τις δικαστικές αρχές.

Το ίδιο θα τολμούσα να πω, θα πρέπει να συμβεί και για τις αποκαλύψεις στο Crash, του κ. Στέλιου Συρμόγλου, στενού φίλου του κ. Σαμαρά, επί σειρά ετών, ο οποίος κατηγορήθηκε για τον κρατικό οργανισμό «Έργο Πολιτών», ο οποίος φέρνει στο φως στοιχεία και έγγραφα για μία «μαύρη τρύπα» 500.000 ευρώ που κατά τη γνώμη του έπρεπε να επιστρέψει στον Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο κ. Λιάπης! Καταλαβαίνει κανείς ότι πρέπει οπωσδήποτε να ερευνηθούν τα οικονομικά των υπουργείων στα οποία υπήρξε υπουργός ο κ. Λιάπης. Και αυτό είναι «εύλογο» δεδομένου ότι αφού ο πρώην υπουργός πλαστογράφησε πινακίδες προκειμένου να μην πληρώσει 40 ευρώ, υποδεικνύει ότι…. «γλιστράει» πολύ εύκολα σε αξιόποινες πράξεις.

Ακόμη στο CRASH που κυκλοφορεί, Brothers, φιλοξενούμε συνέντευξη του γερμανού οικονομολόγου και στενού συμβούλου του Σόϊμπλε, κ. Χανς Βέρνερ Ζιν, η οποία αποκαλύπτει τις προθέσεις της γερμανικής κυβέρνησης για το μέλλον της χώρας μας. Αξίζει να διαβάσετε όσα λέει για το μέλλον της Ελλάδας και όσα κάνουν οι Γερμανοί σε βάρος μας.

Επιπλέον, πρέπει να πω, ότι , ήδη πολλοί ξένοι ανταποκριτές εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για τα όσα φέρνει στο φως το περιοδικό Crash γύρω από την σύλληψη των 4 Τούρκων τρομοκρατών στην περιοχή του Γκύζη: Χρόνια ολόκληρα επικρατούσε «ηρεμία» και είχαν «συμφωνήσει ανακωχή», με την ΕΥΠ, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις…. Το Crash αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους η «συμφωνία» αυτή έσπασε, τις πιέσεις της τουρκικής ΜΙΤ και την σχέση της υπόθεσης αυτής με την παράδοση του Άγγελου Φιλλιπίδη. Διαβάστε το παρασκήνιο, είναι εκπληκτικό!

Στο crash που κυκλοφορεί έχουμε πολλά, εκρηκτικά και εξαιρετικά αποκαλυπτικά θέματα, συνεντεύξεις που θα προκαλέσουν και κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο τεύχος που έχουμε ετοιμάσει για τους αναγνώστες μας το τελευταίο εξάμηνο!!!!

Για να πάρετε μία ισχυρή δόση των όσων θα διαβάσετε, ιδού το μενού των θεμάτων:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου ανοίγει τα χαρτιά του για το νέο Κόφι Ανάν δηλώνοντας: «Ο τουρκικός στρατός θα παραμείνει στην Κύπρο».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το μαύρο χρήμα, η κατασκοπεία και η μυστική διπλωματία σε Μαξίμου και Υπουργείο Εξωτερικών. Τί αποκαλύπτει η παρακολούθηση τηλεφώνων των συμβούλων Παπανδρέου και Σαμαρά.

Όλο το παρασκήνιο της σύλληψης των Τούρκων τρομοκρατών στη γιάφκα του Γκύζη. Το παζάρι για την ανταλλαγή Φιλιππίδη έσπασε την πολύχρονη εκεχειρία με την ΕΥΠ.

Στέλιος Συρμόγλου: «Έβρισκα χρηματοδότες στην Κύπρο για λογαριασμό του Σαμαρά».

Θεόδωρος Καρυπίδης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ με «έκοψε» με εντολές Αμερικανών & Εβραίων.

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CRASH :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως η CIA και το NSA άκουγαν» το «παζάρι» για το Κόφι Ανάν Ι

Έρευνα του Κώστα Χαρδαβέλλα: Ο «αραχνιασμένος» φάκελος για τον «ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ»

Ο Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει πως το αμερικανικό κατεστημένο αναποδογυρίζει την ενεργειακή σκακιέρα της Ελλάδας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τόνοι από χρυσάφι στις τσέπες εργολάβων – Πακτωλός χρημάτων για δρόμους – εργοτάξια που έχουν νεκρώσει!

«Αφοπλίζοντας τα LEOPARDS»: Έγγραφα Ντοκουμέντα και διάλογοι Φωτιά: για την διαμάχη αντιπροσώπων όπλων- στελεχών του Πενταγώνου και στρατιωτικής ηγεσίας που οδήγησαν στον επιχειρησιακό αφοπλισμό των τεθωρακισμένων.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Εκτουρκίζουν τους Πομάκους σε Ξάνθη και Ροδόπη»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Συμβούλου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Χανς Βέρνερ Ζιν στο Crash: «Το γερμανικό πλεόνασμα δημιουργήθηκε από τα πακέτα στήριξης».

Το CRASH συναντά τον κορυφαίο ακαδημαϊκό και συγγραφέα Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο: «Αθλιότητα η απογύμνωση της ιστορίας μας από τα ηθικά της τρόπαια»!

Συνέντευξη του δημοσιογράφου της BILD, Πολ Ροντχάιμερ για τα γεγονότα στο Κίεβο: «Οι διαδηλωτές ήταν στο δρόμο ακόμα και όταν τους πυροβολούσαν!».

Ο Ιταλός φιλόσοφος Πάολο Φλόρες ντ’ Αρκάις δηλώνει: «Η Ελλάδα θύμα των τραπεζιτών και της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της ΥΔΑΣ για τις ΜΚΟ, Νικόλαος Μάτσης περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εμπειρίες του στην συγκεκριμένη Υπηρεσία: «Ήμουν φάντασμα σε μια υπηρεσία όπου υπήρχε τρόμος και φόβος».

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος προειδοποιεί: «Με πλήγωσαν, θα τους εκδικηθώ, πληρωμένο συμβόλαιο πολιτικής μου εξόντωσης η σύλληψη της συζύγου μου και του αδερφού μου»

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά μέσα από το Κορυδαλλό: «Θα τους βάλουμε όλους φυλακή εάν η Χρυσή Αυγή ελέγξει το πολιτικό παιχνίδι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη του Δημήτρη Πουλικάκου: «Να δώσουμε ΄΄φούντα΄΄ στην τρόικα να ξεχρεώσουμε!»

Αποκαλυπτική συνέντευξη της Σοφίας Σακοράφα: «Ζούμε μια κοινοβουλευτική ολιγαρχία»

Συνέντευξη – φωτιά της Άννας Φόνσου: «Χρειάζεται ένοπλη εξέγερση! Εδώ που φτάσαμε, τίποτα άλλο δεν μας σώζει…».

Ο προπονητής της θρυλικής «dream team» της Εθνικής Άρσης Βαρών Χρήστος Ιακώβου δηλώνει: «Πουλάω ότι έχω και δεν έχω για να επιβιώσω!»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «΄΄Δούρειος Ίππος΄΄ των λαθρομεταναστών τα ανήλικα

Αποκλειστική συνέντευξη του Αμερικανού οικονομολόγου Μαρκ Γουάισμπροτ: «Η τρόικα φοβάται μήπως η Ελλάδα εξέλθει της Ευρωζώνης και ανακάμψει σύντομα»

ΠΡΟΣΩΠΑ: Ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Εξωτερικών της Μέρκελ, Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάγερ ανάβει το «πράσινο φως» για στρατιωτική ηγεμονία της Γερμανίας

Και δύο άρθρα – παρεμβάσεις:

Ευάγγελος Βασιλάκος, πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών και Επενδύσεων: «Η χαμένη τιμή των Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων».

Περικλής Νεάρχου, Πρέσβης ε.τ.: «Η Κύπρος σε νέο μέγα κίνδυνο»


πηγή:crashonline.gr