Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Έλληνας πολιτικός είχε προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ...»

Το σχέδιο της Ελλάδας από το ευρώ το είχαν ετοιμάσει οι Έλληνες υποστηρίζει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Δεν αποκάλυψε βέβαια το όνομα του Έλληνα πολιτικού που του έκανε την πρόταση για Grexit, αλλά είπε γι' αυτόν «αμφιβάλλω για τα δημοκρατικά του αισθήματα».

Οι αποκαλύψεις για το παρασκήνιο πριν και μετά τις Κάννες συνεχίζονται, με τη... βόμβα αυτή τη φορά να έρχεται από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Τρεις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, ο Γερμανός υπουργός επανήλθε στο θέμα των Καννών και του περίφημου σχεδίου για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Επιβεβαίωσε ότι σχέδιο για Grexit υπήρχε αλλά δεν το είχαν εκπονήσει οι Ευρωπαίοι αλλά οι Έλληνες πολιτικοί!

«Ένας Έλληνας πολιτικός, για του οποίου τα δημοκρατικά αισθήματα αμφιβάλλω, μου πρότεινε έξοδο από το ευρώ πριν από το δημοψήφισμα, αλλά δεν είναι δική μου υπόθεση να αποκαλύψω το όνομα του» είπε ο Σόιμπλε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, ανάλογες προτάσεις, εκτός από τον Έλληνα πολιτικό με τα... μη δημοκρατικά αισθήματα, είχαν κάνει και Ιταλοί πολιτικοί, ζητώντας την έξοδο της Ιταλίας από την ευρωζώνη.
newsit.gr