Συνταξιούχοι στο Σύνταγμα: Ολονύχτια διαμαρτυρία για επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης

Ολονυχτία διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα ξεκίνησαν τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης συνταξιούχοι στο πλαίσιο Παναττικής διαμαρτυρίας με κύριο αίτημα την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης.

Ήδη έξω από το υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται περίπου 300 συνταξιούχοι οι οποίοι οργανώνουν την ολονυχτία τους με... φασολάδα και κρασί για το κρύο.

Η κινητοποίηση οργανώνεται από τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - Δημοσίου - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΟΤΑ - ΤΑΕΟΑΕΕ τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις.

«Απαιτούμε κόποι και αίμα ολόκληρων χρόνων να βρουν τη δικαίωση τους και καλούμε όλους τους συνταξιούχους της Αττικής να αγκαλιάσουν αυτή την αγωνιστική εκδήλωση.

»Οι αγώνες μας μπορούν να τους σταματήσουν. Δεν κατεβάζουμε τον πήχη των απαιτήσεων. Δε βολευόμαστε με ψίχουλα» αναφέρει ανακοίνωση από τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Μεγάλοι απόντες οι πολιτικοί, τα κόμματα και οι νεολαιίστικες οργανώσεις που οφείλουν να συμπαρασταθούν στα προβλήματα επιβίωσης της τρίτης ηλικίας.