01/13/14

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόσθεσε τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία και την Πολωνία στον κατάλογο των χωρών οι χρηματοπιστωτικοί τομείς των οποίων θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά...

Όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις στα τέλη της άνοιξης, ο Γιάννης Στουρνάρας θα επιλεγεί για τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και τον Μάιο θα εγκαταλείψει το υπουργείο Οικονομικών.

Σε μία δριμεία και ασυνήθιστη για τα γερμανικά δεδομένα, ειδικά όταν αναφέρεται σε ξένο κράτος, κριτική στην Α. Μέρκελ για την "γενοκτονία" των Ελλήνων προχώρησε η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του αριστερού

Αρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τίτλο "The Europe we want" φιλοξενείται στον ιστότοπο του New Europe. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί γιατί η υποψηφιότητα του δεν είναι διαχειριστική, αλλά συνιστά ένα κάλεσμα για "Αλλαγή" στην Ευρώπη και θέτει την ατζέντα των επομένων ευρώεκλογών.

Ως ευκαιρία για την Ελλάδα χαρακτηρίζει ο Κρίστιαν Φελντ, ανταποκριτής στις Βρυξέλλες, του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, την ανάληψη της ελληνική προεδρίας αντικρούοντας τις φωνές καχυποψίας και αμφισβήτησης στις ικανότητες της χώρας να διαχειριστεί για 6 μήνες τις τύχες της ΕΕ.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.