03/08/14

Με τους χαιρετισμούς Ευρωπαίων σοσιαλιστών, την παρουσίαση της πολιτικής Διακήρυξης της «Ελιάς-Δημοκρατικής Παράταξης» και του λογότυπού της, ξεκίνησαν οι εργασίες της διήμερης Συνδιάσκεψης του ενιαίου σχήματος ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΚΤ, Mario Draghi, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συν/ξης Τύπου μετά τη μηνιαία συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ για θέματα νομισματικής πολιτικής...

Με την παρουσίαση της πολιτικής διακήρυξης της "Ελιάς" του λογότυπου και του σήματος, καθώς επίσης και με τις ομιλίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και των επικεφαλής των κομμάτων, πρωτοβουλιών και κινήσεων που συμμετέχουν στο ενιαίο σχήμα, ξεκινά σήμερα η διήμερη πανελλήνια Συνδιάσκεψη για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, στο ΣΕΦ.

Ο σύγχρονος τρόπος διατροφής περιλαμβάνει χιλιάδες διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και χημικές ουσίες. Μερικά από αυτά έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες, ενώ άλλα έχει αποδειχθεί πως αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου.

Ούτε τυπικά, τελικά, δεν άρχισε η εφαρµογή της συµφωνίας στην Ουκρανία. Την πρωτοβουλία τορπιλισµού της είχαν οι ακροδεξιές φιλογερµανικές δυνάµεις, οι οποίες καθαίρεσαν εν ψυχρώ µέσω του κοινοβουλίου τον πρόεδρο της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι δεν κράτησε παρά μόνο μερικά λεπτά, καθώς, υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση με την Τόνια Αντωνίου να επιτίθεται σφόδρα στον Κώστα Σκανδαλίδη, αλλά και τον Νίκο Αδρουλάκη.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.