09/03/14

Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) προειδοποίησε, με την έκθεσή του για τις προοπτικές απασχόλησης (Employment Outlook 2014), ότι η ανεργία στην περιοχή θα παραμείνει αρκετά υψηλότερη από τα προ κρίσης επίπεδα, παρά την περιορισμένη μείωσή της έως το τέλος του 2015.

Με αφορμή την πρόσφαστη χρεοκοπία της Αργεντινής, τη δεύτερη μέσα σε 12 χρόνια, ο οίκος αξιολόγησης Moody's προχώρησε στη δημοσιοποίηση μιας λίστας με τις 10 υποψήφιες προς πτώχευση χώρες, μέσα στην οποία βρίσκεται σε περίοπτη θέση η Ελλάδα.

«Εις πείσμα όλων εκείνων που στοχεύουν μόνιμα το ΠΑΣΟΚ γιατί ξέρουν ότι είμαστε ο θεμελιώδης κρίκος της αλυσίδας, η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ και σηκώνει ψηλά τη σημαία του μέλλοντος του τόπου.

Συνεχίζουν να κυκλοφορούν τα σενάρια και οι εικασίες γύρω από τα πορίσματα των stress tests, αυτήν τη φορά με την JP Morgan να προβλέπει πως με βάση τα κριτήρια της Βασιλείας ΙΙΙ, όλες οι υπό εξέταση ευρωπαϊκές τράπεζες θα "περάσουν" τη δοκιμασία.

Να θέσει σε νέα βάση τον σχεδιασμό και τον έλεγχο του ελληνικού προγράμματος επιχειρεί στο Παρίσι η ελληνική διδακτορική διαπραγματευτική ομάδα, θέλοντας να πείσει την Τρόικα πως το ελληνικό πρόγραμμα εκτελείται κανονικά

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του σχεδίου ενίσχυσης των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη, αξιωματούχος του Κρεμλίνου προανήγγειλε αναπροσαρμογή του ρωσικού στρατηγικού δόγματος.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.