09/17/14

Σαφές προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,

Αίτημα υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να συζητηθεί στην Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το θέμα των παραιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ και της μη μετάδοσης της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, αλλά απορρίφθηκε από τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον προσδιορισμό των εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ στα 27 δισ. από την κυβέρνηση, έναντι 11 που υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για λογαριασμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στην προσπάθεια που κάνω για τους επωνύμους βρίσκω ένα τείχος και αυτό είναι τα απαλλακτικά βουλεύματα. Παραπέμπω τους επώνυμους αλλά στη διαδικασία της δικαιοσύνης βγαίνουν απαλλακτικά βουλεύματα»...

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι η πολιτική ζωή στη χώρα έχει μπει σε ριζικά νέα φάση μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στην 79η ΔΕΘ, ενώ για την κυβέρνηση υποστηρίζει ότι «βρίσκεται σε πανικό».

Το «χαρτί» των πρόωρων εκλογών τον Οκτώβριο ετοιμάζεται να παίξει η κυβέρνηση Σαμαρά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους δανειστές της χώρας, προκειμένου να ξεπεράσει..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.