Οι "Δημοσιογράφοι" του ...ΔΝΤ! - Επίσημα στοιχεία ζητούν η επιτροπή Αλήθειας της Βουλής και ο Υφ.Επ. Τέρενς Κουίκ

ΣΕΙΣΜΟ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου του ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκπαίδευε(!) με σεμινάρια (φροντιστήρια!) "έλληνες" δημοσιογράφους. Η επιτροπή Αλήθειας της Βουλής ζήτησε τα ονόματα αυτών των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στα "μαθήματα" του ΔΝΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο ζήτημα συνεδριάζει σήμερα και το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ ώστε να παρέμβει για τα «φροντιστήρια» του ΔΝΤ.

ΣΗΜΕΡΙΝΟ
δημοσίευμα της εφημερίδας "Ακρόπολη" έχει δημοσιεύσει μία λίστα με ονόματα πολύ γνωστών δημοσιογράφων που όπως αναφέρει η εφημερίδα "πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της ελληνικής κοινής γνώμης".

Στο πρωτοσέλιδό της που αναδημοσιεύουμε παρακάτω η εφημερίδα Ακρόπολη αναφέρει "αποκαλύπτουμε το καλά οργανωμένο γκεμπελίστικο, προπαγανδιστικό, βρώμικο σχέδιο των ξένων τοκογλύφων προκειμένου να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό υπέρ του μνημονίου. Το ίδιοχρονικό διάστημα έρεε άφθονο κρατικόχρήμα με τη μορφή διαφήμισης στα φιλομνημονιακά Μέσα Ενημέρωσης.

 

Τέρενς Κουίκ προς ΔΝΤ: Δώστε τα ονόματα όλων των «εκπαιδευόμενων» δημοσιογράφων!

Ο Υφ.Επ. Τέρενς Κουίκ
Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, εξέφρασε την πρόθεσή του να ζητήσει προσωπικά από την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον εκπρόσωπο Τύπου του Ταμείου να αποκαλύψουν τα ονόματα όλων των Ελλήνων δημοσιογράφων που «εκπαίδευσαν» είτε εδώ είτε στην Ελλάδα για να κάνουν «πλύσεις εγκεφάλου στον ελληνικό λαό».

Ο κ. Τέρενς Κουίκ ζήτησε να ενημερωθεί «αφού η Ελλάδα είναι μέλος του ΔΝΤ» για τα εξής:
1. Πόσο κόστισε αυτή η «εκπαίδευση»,
2. Πότε αποφασίστηκε, με ποιανού την εισήγηση και ποιοι το γνώριζαν από την ελληνική κυβέρνηση και ενδεχομένως και από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις,
3. Σε ποιες ημερομηνίες και σε ποιες πόλεις εκτελέστηκαν τα «εκπαιδευτικά προγράμματα» και πόσες μέρες διήρκησαν,
4. Με ποιες διαδικασίες και με ποιες προϋποθέσεις επελέγησαν οι «εκλεκτοί» δημοσιογράφοι,
5. Πόσα χρήματα εισέπραξε ως αποζημίωση ο καθένας
6. Και ποιος έβαλε την τελική υπογραφή για αυτό το απίστευτο πρόγραμμα.
Ο Τέρενς Κουίκ ζητεί και την ανακοίνωση των ονομάτων των Ελλήνων οικονομολόγων, που κλήθηκαν για «εκπαίδευση», «θέτοντας τα ίδια ερωτήματα που θέτω και για τους δημοσιογράφους». Πρόσθεσε ότι αναμένει αντιδράσεις της ΕΣΗΕΑ, και ότι δεν τον εκπλήσσει το γεγονός ότι κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας «σιώπησαν για το θέμα ή δεν το «άνοιξαν» όπως όφειλαν».
Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου