ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ νέου «δημοκρατικού κόμματος» ανακοίνωσε ο Αλέκος Παπαδόπουλος

ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ νέου «δημοκρατικού κόμματος» στο χώρο του κέντρου προχωρά ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από το Ηράκλειο της Κρήτης. Η δομή, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημα του κόμματος θα γνωστοποιηθούν το αργότερο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.


Σε δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος, σύμφωνα με tovima.gr, επισημαίνει ότι η σχετική πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο, με πρωταγωνιστές τη νεώτερη γενιά και «τη συνεπικουρία κάποιων παλαιότερων».

Σκιαγραφώντας τον ιδεολογικό προσανατολισμό του νέου κόμματος, ο Αλέκος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «απευθύνεται σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγου, οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούργια πράγματα στη χώρα και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης».

«Δε χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί, κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές του διαλυτικού λαϊκισμού, όπου και να ενδημούν» προσθέτει.

«Η ηγετική και οργανωτική διάρθρωση του νέου κόμματος, η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημά του θα γνωστοποιηθούν σύντομα και πάντως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου» καταλήγει.

ΣΥΜΦΩΝΑ πάντα με πληροφορίες του Βήματος το νέο κόμμα θα φέρει τον τίτλο «Δημοκρατικό Κόμμα» και η ίδρυση του τοποθετείται το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου