Και μετά το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΙ; Αποκατάσταση Εθνικής Ομοψυχίας και Ενότητας!

ΔΕΥΤΕΡΑ, σήμερα, 6 Ιούλη του ’15, μια μέρα μετά το "ενωτικό" δημοψήφισμα του "ΝΑΙ" και του "ΟΧΙ", μια νέα μέρα φαίνεται να ανατέλλει για την πολύπαθη πατρίδα μας. Μια μέρα που υπόσχεσαι πολλά και σηματοδοτεί μια νέα περίοδο καρποφόρων συναινετικών διαδικασιών.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, αναβαπτισμένος στη χθεσινή δημοψηφισματική  εντολή πείρε την πρωτοβουλία της σύγκλισης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, συμβάλλοντας έτσι στην ανεύρεση μιας κοινά αποδεκτής εθνικής διαπραγματευτικής πρότασης για να τεθεί τέρμα στην πεντάχρονη μνημονική περίοδο που τραυμάτισε θανάσιμα τη χώρα και τη κοινωνία και ακόμα να κλείσει την επίπονη πεντάμηνη διαπραγμάτευση με τους εταίρους-δανειστές με τους ευνοϊκότερους δυνατούς όρους που θα συνοδεύονται με μια γενναία απομοίωση του επονείδιστου δημόσιου χρέους.  

Επιβάλλεται την κρίσιμη τούτη στιγμή οι πολιτικοί αρχηγοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και μακριά και έξω από μικροκομματικές αντιπαραθέσεις να συμβάλουν εποικοδομητικά στην εθνική προσπάθεια για την σωτηρία και ανάταση της Ελλάδας μέσα σε μια δημοκρατική Ευρώπη της συναίνεσης και της αλληλεγγύης .

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός έδωσε χθες ένα μεγάλο ενωτικό μήνυμα «ΝΑΙ στη  δημοκρατική Ευρώπη  ΟΧΙ στην εγκληματική Λιτότητα και τον  Αυταρχισμό των εταίρων-δανειστών», αυτό το μήνυμα. Μήνυμα που οφείλουν να υιοθετήσουν, να σεβαστούν και να εφαρνόσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, αυτή είναι η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
sg

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου