Αριστερή Πλατφόρμα: «Βρώμικη και συκοφαντική επίθεση μερίδας του Κυριακάτικου τύπου κατά Λαφαζάνη και Αριστερής Πλατφόρμας» - Δήλωση Π. Λαφαζάνη

Επίθεση εναντίον των "συστημικών" ΜΜΕ εξαπέλυσε με σημερινή δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποστηρίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Αριστερή Πλατφόρμα δέχονται μία «βρώμικη και συκοφαντική επίθεση».

ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ όπως «Οι συνωμότες της δραχμής», «μυστική έφοδος στην Τράπεζα της Ελλάδας», «θα έπαιρνε τα 22 δις. από την ΤτΕ, τις θυρίδες και τα μετρητά στα σπίτια η Αριστερή Πλατφόρμα» «ριφιφί στο κόμμα ετοιμάζει ο Λαφαζάνης» και ανάλογα κείμενα στο εσωτερικό των περισσότερων, ευτυχώς όχι όλων, των συστημικών Κυριακάτικων εφημερίδων κλιμακώνεται η επίθεση στον Π. Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα.

Με την επίθεση αυτή, συνέχεια του αμίμητου Στ. Θεοδωράκη «ελπίζω να λουφάξουν οι άνθρωποι της δραχμοσυμμορίας» στη RAI, επιχειρείται η φθορά όσων αντιστέκονται στις απαράδεκτες επιβουλές των ευρωπαϊκών ελίτ.

Τόσο οι τίτλοι, όσο και το γενικότερο ύφος των δημοσιευμάτων δίνουν την εντύπωση ενορχηστρωμένης και καθοδηγούμενης προσπάθειας να χτυπηθούν φωνές και τάσεις που αντιστέκονται στις αντιλαϊκές επιλογές που προβάλλονται από τα συστημικά ΜΜΕ ως μονόδρομοι.

Ανάλογες επιθέσεις επιφυλάσσονται βεβαίως και σε άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως επί μέρους απόψεων, που ψήφισαν «ΟΧΙ» ή «Παρών» στις 15/7/15. Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις αυτές στοχεύουν στην δυσφήμιση της προβαλλόμενης εναλλακτικής διεξόδου, την οποία παρουσιάζουν ως συγγενική ''τάχα'' με την πρόταση του Σόιμπλε.

Βεβαίως η επιτυχία της προσπάθειας των συστημικών μέσων κάθε άλλο παρά εγγυημένη είναι.

Ο δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος, γνωρίζει καλά τόσο το ρόλο όσο και τις μεθόδους των συστημικών μέσων που πριν 20 μέρες τα έδιναν όλα για να προπαγανδίσουν το «ΝΑΙ» και κατανοεί ότι στόχος της δυσφημιστικής εκστρατείας είναι η υπόσκαψη της προσπάθειας για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη, χωρίς μνημόνια και λιτότητα.

Ιδιαίτερα τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από απόψεις και τάσεις, αποστρέφονται τη σπίλωση που επιχειρούν τα συστημικά ΜΜΕ σε βάρος στελεχών, τάσεων και συνολικά του κόμματος.

Σε σχέση με την Κυριακάτικη επίθεση ο Π. Λαφαζάνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ
«Η βρώμικη και συκοφαντική επίθεση, που εξαπολύει, σύσσωμος, σχεδόν, με ελάχιστες εξαιρέσεις στοιχειώδους αντικειμενικότητας, ο Κυριακάτικος συστημικός Τύπος στο πρόσωπό μου και στην «Αριστερή Πλατφόρμα», ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά και θυμίζει άλλες σκοτεινές και ανώμαλες εποχές στη διαδρομή της χώρας.

Χαρακτηρισμοί όπως «ο λήσταρχος Παναγιώτης» και φράσεις με πηχυαίους τίτλους και υπότιτλους όπως «Μετά το νομισματοκοπείο ετοιμάζονται για ριφιφί στο ΣΥΡΙΖΑ», θα «έπαιρναν τα ευρώ από τις θυρίδες και τα μετρητά από τα σπίτια», οι «συνωμότες της δραχμής και η μυστική προετοιμασία της ομάδας Λαφαζάνη για έφοδο στην Τράπεζα της Ελλάδος», ούτε σε καταδικασμένους για βαρύτατα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου δε θα μπορούσαν να αποδοθούν.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι συκοφαντίες των λασπολόγων θα πέσουν στο κενό, όπως στο κενό έπεσε η πλύση εγκεφάλου υπέρ του «ναι» που επιχείρησαν να κάνουν στον ελληνικό λαό στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Γιατί ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η επίθεση των περισσότερων συστημικών μέσων δε στοχεύει κυρίως πρόσωπα αλλά πρώτα απ’ όλα τη γενικότερη σκληρή προσπάθεια να υπάρξει μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα χωρίς μνημόνια και λιτότητα, μια Ελλάδα με βαθιά διαγραφή του χρέους, ικανή να υπερβεί τις δυσκολίες και να ακολουθήσει δρόμους ανάκαμψης και ανασυγκρότησης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου